Vragen? 06 - 144 80 334

Margriet

droomt, doet, schrijft

Welkom op mijn site en leuk dat je mijn verhalen leest!


Ik geloof in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Volgens velen ben ik een onverbeterlijke optimist. Positiviteit uitstralen werkt aanstekelijk, op die manier doe ik mijn best de wereld om mij heen een beetje mooier te maken. En door hout te gebruiken.


Buiten zijn is heerlijk, wandelen nog beter. In alle seizoenen van de natuur genieten is het beste wat er is voor mij. Voor iedereen trouwens. Natuur is voeding voor de ziel. Net als een natuurlijke houten woonomgeving. Daarin voel je je thuis en dichtbij de natuur.

Ik ben Margriet Schreur, bouwjaar 1967. Ik ben al jaren werkzaam in de communicatiewereld, sinds 2004 als zelfstandig tekstschrijver en interim-communicatieadviseur via mijn eigen bureau klatertaal.nl Daarnaast heb ik een paar jaar voor de klas gestaan als docent Nederlands. Ik praat graag, maar schrijf nog liever. Dat doe ik nu over het bouwen van ons houten huis. Mijn doel is geïnteresseerden te informeren, een soort review te geven over het hele houtbouwproces. Reviews over hotels, restaurants en bedrijven zijn er al genoeg, maar je vindt maar weinig reviews, verhalen en ervaringen van particulieren die bouwen met hout. Houtbouw is gelukkig weer aan populariteit aan het winnen, dus wil ik mijn verhaal daarover graag delen. Gewoon omdat hout de toekomst heeft en ik graag wil dat we allemaal werken aan een mooie wereld voor onze kinderen. Want die heb ik er ook twee. En een man. En een hond